GomanEP S*Tjejringens Goman
SBI a
Född: 2005-07-05
Far: GIP IC S*Lovepoem’s Bagheera, SBI a21
Mor: S*Oliem’s Felinia, SBI a

.

Goman skulle inte alls stanna kvar hos mig. Men vissa saker rår man inte över och nu kan jag inte tänka mig mitt hem utan söta, roliga och älskvärda Goman. Den här katten tror nog att han är människa. För inte ska väl katter älska apelsinjuice, bananpizza med curry och cashewnötter?

Eftersom Goman var ensam i kullen blev de vuxna katterna snabbt trötta på hans upptåg. Tursamt nog så tröttnade matte aldrig på att gosa med den lilla kissen.

Avla inte på defekterPappa Bagheera hade inte mycket till övers för sitt yrväder till son från början. Men ju äldre Goman blev, desto bättre gick det. Far och son tillbringar mycket tid utomhus tillsammans och båda två gillar att kissa i snö.

Baggis och Goman ligger ofta med ett ben fram. När de gör det tillsammans ser det lite tokigt ut. Jag kallar den här bilden för ”Man ska inte avla på defekter”.

Goman var också affischpojke för Birmasällskapet på en roll-up och för Birmaringen på ett plakat. Bilden är tagen av Anna Karin Holm och nej, den är inte manipulerad!