Städmupp…

Förlåt, städmopp menar jag ju. Alla som känner mig vet att jag är galen i maskiner och städpryttlar. Maskiner som städar är förstås det mest ultimata. Jag är fast övertygad om att en ny mopp eller Cillit Bang Active Foam kommer att göra städningen rolig.

Självklart har jag en Kirby-dammsugare. En sån där lyxdammsugare som såldes vid dörren med tveksamma metoder. ”Nej då, jag säljer inga dammsugare. Jag ska bara demonstrera ett helt nytt städsystem.”

Med extralång sladd, växel och strålkastare måste ju dammsugningen bli en ren fröjd. Och dammsugaren är bra. Riktigt bra! Men den väger bly, är extremt svårmanövrerad och är snudd på livsfarlig att transportera upp och nerför trappen. Kirbyn låter dessutom som ett mindre jetplan så katterna försvinner som avlöningar så fort jag bara rör vid sladden.

Nu har Vileda äntligen gjort en mopp som innehåller skurmedel. Diskborsten med diskmedel i har jag redan, så det är klart att jag vill ha moppen också.

Via Smartson kan du också få testa en mopp. Läs mer här >>

Comments are closed.