Monthly Archives: april 2011

Gratis är gott

Precis som de flesta så tycker jag om att få grejer gratis. Men jag vill inte ha precis vad som helst. Visserligen finns på min gåvolista en gratis cigarrsnoppare som jag definitivt inte har någon användning av, men det är ett undantag. Den beställde jag mest för att se om jag verkligen skulle få den. Och det fick jag.

Smartson Testpilot har ofta nya erbjudanden om att testa olika saker. För det mesta är det saker som jag verkligen vill ha. Just nu erbjuds bland annat provsmakning av två stycken 200 grams chokladkakor av märket Fazer.
.

.
.

Du som vill leva lite nyttigare kan istället välja att provsmaka Findus Green Deli
.

.

Äntligen!

Inte en dag för tidigt har jag uppdaterat min hemsida. När jag väl kom till skott upptäckte jag att det var riktigt roligt. Jag har gjort mycket roligt på internet och det finns en hel del som jag inte känner mig färdig att skiljas från än.

WordPress är en ny bekantskap för mig. WordPress är kung.  Så är det bara. Det är otroligt enkelt att hantera en hemsida som är gjord i WordPress. Jag har varit lite motsträvig men jag gav upp för en månad sedan och nu är jag frälst. Halleluja.

Näväl… välkommen till Tjejringen.se. Vi hoppas få birmabebisar till sommaren. 🙂